Tartă cu ciuperci şi caşcaval

26 octombrie 2017   Altele

Prepară o tartă simplă şi foarte gustoasă cu ciuperci şi caşcaval, care va fi pe placul întregii familii.

Ingrediente

1 aluat foitaj

150 g ciuperci feliate

180 ml lapte

3 ouă

70 g caşcaval ras

40 g parmezan ras

Mod de preparare - tartă cu ciuperci şi caşcaval

Întinzi aluatul şi îl aşezi într-o tavă circulară, îndepărtând excesul. Îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă. Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Baţi ouăle într-un bol şi ungi baza aluatului cu o cantitate mică, apoi îl dai la cuptor 10 minute. Încorporezi laptele în ouă. Adaugi sare şi piper, după gust.

Combini cu ciupercile, caşcavalul şi parmezanul. Torni în tavă umplutura şi dai la cuptor tarta 30-45 de minute, până se rumeneşte uşor. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://cooking.nytimes.com

Mai multe