Tartă cu kiwi şi cocos

11 august 2017   Altele

Un desert delicios şi răcoritor în acelaşi timp, datorită gustului acrişor al fructelor de kiwi, reţeta de tartă pe care ţi-o propunem astăzi nu va rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente

Pentru blat

190 g fulgi de cocos 180 ml ulei de cocos 30 g făină de grâu 50 g zahăr coaja rasă de la 1 lămâie 1 praf de sare

Pentru cremă

300 g iaurt grecesc

esenţă de vanilie

kiwi, pentru decor

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Într-un bol, combini fulgii de cocos, făina, uleiul, zahărul, coaja de lămâie şi sarea. Amesteci cel mai bine cu mâinile şi presezi crusta într-o tavă de prăjituri circulară.

Dai la cuptor 8-10 minute, până capătă o culoare aurie. Umpli cu iaurtul amestecat cu esenţă de vanilie, după gust. Dai la rece 1 oră. Decorezi tarta cu felii de kiwi.

Sursa http://vanillacrunnch.com

Mai multe