Tartă cu kiwi şi cocos
Un desert delicios şi răcoritor în acelaşi timp, datorită gustului acrişor al fructelor de kiwi, reţeta de tartă pe care ţi-o propunem astăzi nu va rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente
Pentru blat
190 g fulgi de cocos 180 ml ulei de cocos 30 g făină de grâu 50 g zahăr coaja rasă de la 1 lămâie 1 praf de sare
Pentru cremă
300 g iaurt grecesc
esenţă de vanilie
kiwi, pentru decor
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Într-un bol, combini fulgii de cocos, făina, uleiul, zahărul, coaja de lămâie şi sarea. Amesteci cel mai bine cu mâinile şi presezi crusta într-o tavă de prăjituri circulară.
Dai la cuptor 8-10 minute, până capătă o culoare aurie. Umpli cu iaurtul amestecat cu esenţă de vanilie, după gust. Dai la rece 1 oră. Decorezi tarta cu felii de kiwi.
Sursa http://vanillacrunnch.com