Tartă cu piersici delicioasă
Mmmm, salivezi numai când o vezi în poze! Hai, pregăteşte cuptorul şi ingredientele şi apuca-te de treabă facand aceasta tarta cu piersici delicioasa!
Ingrediente
Pentru pandişpan
8 ouă 8 linguri de zahăr 8 linguri de făină un praf de sare 1 esenţă de vanilie
Pentru caramel
4 piersici
1 1/2 cană de zahăr
1/2 pachet de margarină
Mod de preparare
Pentru pandişpan se separă ouăle: albuşul se bate spumă împreună cu praful de sare, se adaugă zahărul şi se bate până ce acesta se topeşte. Se adaugă esenţa de vanilie, gălbenuşurile unul câte unul şi făina. Într-o formă de tort, se caramelizează o cană de zahăr, după care se lasă la răcit.
Se unge forma cu toată margarina. Piersicile se spală, se taie felii şi se aşază în formă. Se presară deasupra o jumătate de cană de zahăr şi foprma se dă tarta cu piersici delicioasa la cuptor pentru 15-20 de minute.
Când piersicile s-au înmuiat, se toarnă pandişpanul peste ele şi se mai laăs la cuptor pentru încă 20 de minute până se rumeneşte. Se răstoarnă prăjitura pe un platou să se răcească, apoi se taie tarta cu piersici delicioasa si se aseaza frumos pe un platou.
Prajitura cu piersici si ciocolata