Tartă cu piersici delicioasă

24 septembrie 2014   Altele

Mmmm, salivezi numai când o vezi în poze! Hai, pregăteşte cuptorul şi ingredientele şi apuca-te de treabă facand aceasta tarta cu piersici delicioasa!

Ingrediente

Pentru pandişpan

8 ouă 8 linguri de zahăr 8 linguri de făină un praf de sare 1 esenţă de vanilie

Pentru caramel

4 piersici

1 1/2 cană de zahăr

1/2 pachet de margarină

Mod de preparare

Pentru pandişpan se separă ouăle: albuşul se bate spumă împreună cu praful de sare, se adaugă zahărul şi se bate până ce acesta se topeşte. Se adaugă esenţa de vanilie, gălbenuşurile unul câte unul şi făina. Într-o formă de tort, se caramelizează o cană de zahăr, după care se lasă la răcit.

Se unge forma cu toată margarina. Piersicile se spală, se taie felii şi se aşază în formă. Se presară deasupra o jumătate de cană de zahăr şi foprma se dă tarta cu piersici delicioasa la cuptor pentru 15-20 de minute.

tarta cu piersici

Când piersicile s-au înmuiat, se toarnă pandişpanul peste ele şi se mai laăs la cuptor pentru încă 20 de minute până se rumeneşte. Se răstoarnă prăjitura pe un platou să se răcească, apoi se taie tarta cu piersici delicioasa si se aseaza frumos pe un platou.

tarta cu piersici

Prajitura cu piersici si ciocolata

Prajitura cu piersici si ciocolata

Tort cu ciocolata si piersici

Tort cu ciocolata si piersici

Tarta cu legume si spanac

Tarta cu legume si spanac

Mai multe