Tartă delicioasă cu trei straturi de cremă
Iubitorii de ciocolată nu vor lăsa să treacă neobservat acest desert delicios, cu un aspect pe măsură. Încearcă şi tu reţeta de tartă cu trei straturi de cremă, care se prepară simplu şi uşor.
Ingrediente
25 biscuiţi Oreo de ciocolată
6-7 linguri unt
50 g zahăr
2 pachete budincă de ciocolată
500 ml lapte
300 g frişcă
fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă, pentru decor
Mod de preparare – Tartă cu trei straturi de cremă
Dai la blender biscuiţii cu tot cu cremă, până sunt bine mărunţiţi. Îi amesteci cu zahărul şi untul topit. Aşezi compoziţia într-o tavă circulară, presând-o uşor pe margini. Dai la frigider până pregăteşti crema.
Mixezi budinca de ciocolată cu laptele rece în jur de 2 minute, până la omogenizare. Întinzi o treime din ea în tavă, peste blatul din biscuiţi. Combini budinca rămasă cu o jumătate din cantitatea de frişcă şi aşezi al doilea strat de cremă. Nivelezi şi întinzi frişca rămasă uniform. Decorezi cu fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă. Dai la frigider 2-3 ore înainte de servire.
Sursa https://www.chelseasmessyapron.com