Tocăniţă de bureţi de rouă

11 aprilie 2018   Altele

Despre acest sortiment de bureţi se spune că sunt printre cei mai buni. Au o textură cărnoasă şi pot fi adăugaţi în nenumărate mâncăruri. Află cum se prepară tocăniţa de bureţi de rouă!

De ce ai nevoie pentru tocăniţă de bureţi de rouă

1 kg bureţi de rouă

1 legătură ceapă verde

1 ardei

2 roşii

1 legătură usturoi verde

sare

piper

3-4 linguri ulei

Cum se prepară tocăniţă de bureţi de rouă

Cureţi cepele şi firele de usturoi, le speli şi le toci. Tai ardeiul mărunt, descojeşti roşiile, storci seminţele şi le toci. Cureţi bureţii şi îi toci sau îi tai bucăţi. Căleşti în ulei legumele, iar după ce s-au înmuiat adaugi bureţii. Condimentezi cu sare şi piper după gust, acoperi şi laşi să fiarbă.

Serveşti alături de  mujdei de usturoi şi mămăliguţă caldă.

Mai multe