Vinete umplute cu cuşcuş  

26 septembrie 2018   Altele

Pentru 4 porţii

Timp de preparare: 1h

Dificultate: mică

Ingrediente

2 vinete

100 g cuşcuş

2 linguri ulei

2 roşii

câteva fire de pătrunjel

1 ceapă

200 g măsline fără sâmburi

sare

piper

Mod de preparare

Tai vinetele în două şi le scobeşti astfel încât să rămână doar puţin miez pe fundul fiecărei bucăţi de vânătă. Prepari cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Toci ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi pulpa de vinete mărunţită, roşiile tăiate cubuleţe, cuşcuşul, măslinele tăiate rondele şi firele de pătrunjel tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Umpli vinetele cu această compoziţie. Le pui într-o tavă pe care o dai la cuptor ul încins 30 de minute.

Mai multe