Vinete umplute cu cuşcuş
26 septembrie 2018
Altele
Pentru 4 porţii
Timp de preparare: 1h
Dificultate: mică
Ingrediente
2 vinete
100 g cuşcuş
2 linguri ulei
2 roşii
câteva fire de pătrunjel
1 ceapă
200 g măsline fără sâmburi
sare
piper
Mod de preparare
Tai vinetele în două şi le scobeşti astfel încât să rămână doar puţin miez pe fundul fiecărei bucăţi de vânătă. Prepari cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Toci ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi pulpa de vinete mărunţită, roşiile tăiate cubuleţe, cuşcuşul, măslinele tăiate rondele şi firele de pătrunjel tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Umpli vinetele cu această compoziţie. Le pui într-o tavă pe care o dai la cuptor ul încins 30 de minute.