Gustare etajată

2 mai 2013   Antreuri

Ingrediente: 4 felii pâine, 4 linguri spanac congelat, 3 ardei graşi roşii, 16 felii caşcaval, 4 linguri brânză de vaci, 1 roşie, 1 ceapă roşie, 2 foi de salată verde, sare

Timp de preparare: 15 min Mod de preparare

Tai fiecare felie de pâine în patru şi le frigi pe tablă sau la cuptor. Tai roşia cubuleţe, o treci printr-o sită, amesteci pasta obţinută cu brânza de vaci şi cu sare şi dai la rece amestecul. Tai ardeii pe lung, scoţi nervurile şi sâmburii, îi opăreşti şi îi pui într-o pungă de plastic 5 minute.

După ce s-au înmuiat, îi tai în pătrate de dimensiunea bucăţilor de pâine. Ungi feliile de pâine cu crema de brânză de vaci amestecată cu roşii. Apoi pui puţin spanac, ardei, caşcaval şi încă o dată aceleaşi straturi, pui o bucată de ceapă roşie, puţină salată verde şi fixezi totul cu o scobitoare. Dai 2-3 minute la cuptor, cât se rumeneşte puţin caşcavalul.

Mai multe