Brânză Brie în foitaj
Astăzi îţi recomandăm o reţetă cu brânză brie. Este simplu de preparat şi gustul devăsârşit te va cuceri imediat.
Ingrediente pentru brânză Brie în foitaj
1 aluat foitaj, decongelat conform instrucțiunilor de pe ambalaj
1 roată brânză Brie, cu tot cu coajă
4 linguri dulceață de coacăze
1 lingură zahăr brun
1/4 cană sirop de arțar
Cum faci brânză Brie în foitaj
Pe o foaie de copt, întinzi 3 foi de aluat în formă de dreptunghi, apoi așezi brânza în centrul dreptunghiului, pui 2 linguri de dulceață de coacăze, pliezi aluatul peste brânză, decupând surplusul.
Stropești cu sirop de arțar și presari zahăr brun deasupra.
Dai la cuptor 30 de minute sau până când aluatul devine auriu. Lași la răcit 10 minute înainte de servire și mai adaugi 2 linguri de dulceață deasupra
.