Cheesecake cu ananas, fără coacere
18 noiembrie 2019
Deserturi
Aveţi poftă de un desert inedit, fără coacere. Această reţetă de cheesecake este perfectă pentru weekend sau pentru zilele în care aveţi poftă de dulce. Se prepară rapid, însă e nevoie de răbdare pentru a păstra prăjitura la frigider.
Ingrediente pentru cremă:
- 1/2 kg de crema de brânză
- 2 ouă
- 1 cană de zahăr (200 g)
- 2 linguri de lapte degresat (30 g)
- 1/2 cană de amidon de porumb (7 g)
- Ananas tăiat felii (100 g)
- 1 lingura de rom
Mod de preparare
Mai întâi, amestecaţi toate ingredientele până obţineţi o cremă netedă şi fină. Apoi, turnaţi peste blat, pe care îl obţineţi din biscuiţi simpli, striviţi, peste care adăugati unt topit. Folosiţi o formă care se desprinde. Adăugaţi rondelele de ananas peste.
La final, ţineţi la frigider cel puţin două ore.