Ciocolată caldă, făcută în casă, servită cu bezele

8 noiembrie 2019   Deserturi

Iarna bate la uşă, la fel şi cea mai frumoasă perioadă din an, şi anume Crăciunul, astfel că desertul perfect pentru lunile de iarnă sau sărbătorile de Crăciun a fost şi rămâne ciocolata caldă. Servită cu bezele şi savurată fierbinte, această băutură este ideală pentru o zi de weekend în care nu ai chef să ieşi din casă.

  • 2 linguri de pudră de cacao (30 g)
  • Zahar (dupa gust)
  • 1 cană de lapte (250 ml)
  • câteva picături de extract de vanilie
  • bezele (marshmallows americane)

Amestecă cacao şi zahărul. Adăugaţi vanilia şi laptele clocotit şi amestecaţi bine pentru a nu se face cocoloaşe şi pentru a obţine o textură fină.

Se serveste intr-o cană şi se aşează bezele deasupra.

Mai multe