Cremşnit cu portocale

24 mai 2013   Deserturi

Cauţi un desert pe care să-l prepari rapid? Ei bine, reţeta de cremşnit de portocale este exact ce cautai. Iată ce uşor îl pregăteşti!

Ingrediente: 1 pachet foi de cremşnit din comerţ, 500 ml frişcă lichidă, cireşe confiate pentru decor

Pentru cremă: 250 g unt, 250 g zahăr pudră, 6 gălbenuşuri, 3 linguri zeamă de portocală, 1 esenţă de portocală

Timp de preparare: 40 min

Dificultate: mică

Mod de preparare:

Baţi frişca lichidă şi o dai la rece. Gălbenuşurile le baţi spumă cu zahărul pudră. Adaugi esenţa, zeama de portocală şi untul şi mixezi bine. Într-o tavă, aşezi o foaie de cremşnit, pui cu ajutorul unui poş crema de portocale şi peste ea 3/4 din frişcă. Adaugi a doua foaie de cremşnit şi dai la rece circa o oră. După ce s-a răcit, o porţionezi şi ornezi fiecare bucată cu frişcă şi cu cireşe confiate.

Mai multe