Deliciu la pahar cu struguri
7 noiembrie 2024
Deserturi
Iată o rețetă simplă și delicioasă pentru un desert la pahar cu struguri, perfect pentru a savura aromele de toamnă.
Ingrediente
200 g boabe de struguri albi
200 g boabe de struguri negri
100 g pișcoturi
200 ml smântână rece, pentru frișcă
250 g mascarpone
3 linguri zahăr pudră
10 biscuiți amaretti, pentru decor
Mod de preparare
Speli boabele de struguri și le uscuci bine.
Bați smântâna rece cu zahărul adăugat în ploaie. Când se întărește, o lași deoparte. Separat, mixezi mascarpone, apoi, ușor, cu o spatulă, o încorporezi în frișcă. O dai la rece.
Speli și usuci paharele preferate, pui pișcoturi, cremă, apoi boabe de struguri și presari biscuiți pisați. Procedezi astfel până termini ingredientele.
Le ții la rece până în momentul servirii.