Deliciu la pahar cu struguri

7 noiembrie 2024   Deserturi

Iată o rețetă simplă și delicioasă pentru un desert la pahar cu struguri, perfect pentru a savura aromele de toamnă.

Ingrediente

200 g boabe de struguri albi

200 g boabe de struguri negri

100 g pișcoturi

200 ml smântână rece, pentru frișcă

250 g mascarpone

3 linguri zahăr pudră

10 biscuiți amaretti, pentru decor

Mod de preparare

Speli boabele de struguri și le uscuci bine.

Bați smântâna rece cu zahărul adăugat în ploaie. Când se întărește, o lași deoparte. Separat, mixezi mascarpone, apoi, ușor, cu o spatulă, o încorporezi în frișcă. O dai la rece.

Speli și usuci paharele preferate, pui pișcoturi, cremă, apoi boabe de struguri și presari biscuiți pisați. Procedezi astfel până termini ingredientele.

Le ții la rece până în momentul servirii.

Mai multe