Frigănele cu fructe de pădure
20 august 2013
Deserturi
La micul dejun sau ca desert, după masa de prânz, poţi servi frigănele îmbietoare cu fructe de pădure. Sunt absolut delicioase!
Ingrediente:
6 felii de pâine 500 ml lapte 2 linguri zahăr 4 ouă 1 esenţă de vanilie ulei pentru prăjit 200 g zmeură şi mure 2 linguri zahăr pudră
Număr porţii: 2
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mică
Mod de preparare:
Amesteci laptele cu esenţa de vanilie şi cu zahărul. Într-un castron, baţi ouăle foarte bine.
Feliile de pâine le înmoi în lapte, le dai prin ou, le prăjeşti în ulei încins şi le scoţi la scurs pe un prosop absorbant.
Aşezi feliile de pâine pe farfurie, decorezi cu mure şi zmeură şi le presari cu zahăr pudră.