Fursecuri cu dulceaţă
16 aprilie 2013
Deserturi
Ingrediente: 300 g făină, 150 g unt, 150 g zahăr pudră, 1 esenţă de vanilie, 4 linguri zahăr tos, unt pentru uns tava, 150 g dulceaţă de zmeură
Mod de preparare:Timp de preparare: 35 min Dificultate: mică
Tai untul cubuleţe şi îl adaugi peste făină. Pui zahărul pudră şi esenţa şi frămânţi. La început, aluatul este mai sfărâmicios, dar pe măsură ce-l frămânţi devine mai elastic. Îl dai la frigider pentru o oră.
Formezi un sul cu diametrul de 3 cm, îl tăvăleşti prin zahăr tos şi-l tai felii groase de 0,5 cm. Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pui pe fiecare fursec dulceaţă de zmeură şi dai la cuptor pentru 10-15 minute.