Drob de ciuperci și verdețuri
Mihnea Alexandru, Timișoara, ne-a trimis această reţetă delicioasă! Şi tu ne poţi trimite reţeta ta preferată la adresa retete@click.ro!
Ingrediente
8 ouă
3 legături ceapă verde
1 legătură usturoi verde
1 legătură pătrunjel verde
1 conservă mare de ciuperci
sare, piper
ulei vegetal
Mod de preparare
Scurgi bine ciupercile de zeamă și le tai în bucățele mai mici. Cureți ceapa și usturoiul verde, le tai mărunt, la fel procedezi și cu pătrunjelul.
Separi 5 ouă, bați albușurile spumă cu puțină sare, apoi amesteci cu gălbenușurile. Adaugi ceapa, usturoiul și pătrunjelul tocate, condimentezi cu sare și piper după gust.
Celelalte 3 ouă le fierbi și le cureți de coajă. Într-o formă termorezistentă, unsă cu puțin ulei, torni compoziția obținută și așezi ouăle întregi. Dai la cuptor până se rumenește.