Poieniță cu ciuperci
Adriana Rada, Oradea, ne-a trimis această reţetă delicioasă! Şi tu ne poţi trimite reţeta ta preferată la adresa retete@click.ro!
Ingrediente
400 g ciuperci marinate sau 2 borcane mici de ciuperci întregi
pătrunjel verde
1 ceapă verde
6 cartofi fierți în coajă
4 morcovi fierți maioneză
8 castraveciori murați
2 piepți de pui
1 conservă fasole roșie
sare, piper
Mod de preparare
Pui cartofii la fiert. Separat, fierbi morcovii și pieptul de pui și tai castraveciorii cubulețe.
Într-o cratiță, așezi folie alimentară, pui ciupercuțele cu pălăria în jos, pătrunjelul tocat și ceapa verde, cartofii fierți și dați prin răzătoare, puțină maioneză, castraveciori, morcovi răzuiți și fasolea, apoi alternezi cu un strat de maioneză, pieptul pe pui fiert și tăiat cubulețe, maioneză, fasole, castraveți, morcovi și cartofii ultimul strat.
Dai la frigider 2 ore. Răstorni pe un platou.