Bomboane
Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Colesniuc Iuliana Alexandra, din Judeţul Botoşani. Mulţumim. Aşteptăm şi reţeta ta preferată la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
500 ml lapte condendat 450 g nucă cocos 100 g unt 250 g zahar pudra 150 g lapte praf 1 fiolă esenţă rom zahăr vanilat 150 g alune de pădure 150 g nucă cocos pentru ornat
Mod de preparare:
Torni, într-un castron, laptele condensat, zahărul pudră, nuca de cocos, laptele praf, esenţa, zahărul vanilat, untul moale şi amesteci bine. Laşi compoziţia la frigider până a doua zi. Iei câte o linguriţă din aluat, pui aluna, şi modelezi biluţe pe care le tăvăleşti prin nuca de cocos.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora.