Chec pufos cu cappuccino

12 octombrie 2017   Din țară

Pentru momentele când ai poftă de ceva dulce, prepară repede un chec pufos cu cappuccino, după reţeta doamnei Ioana Ungureanu.

De ce ai nevoie 200 gr faina 200 gr zahar 5 oua 15 gr cacao 20 gr cappuccino 150 ml ulei 1 lingurita praf de copt 1 lingurita esenta vanilie un praf de sare

Amestecam faina cu praful de copt. Batem ouale cu praful de sare pana devin cremoase si apoi punem zaharul treptat si oprim mixerul. Adaugam usor amestecul de faina cu praf de copt si amestecam usor de sus in jos cu o spatula. Impartim compozitia in 3 parti.

Doua parti vor fi aproximativ egale si una mai mare. In partile mai mici vom pune cacao amestecat cu putina apa si capucino amestecat cu putina apa. Partea mare va ramane alba. Tapetam o tava cu hartie de copt si vom pune cu lingura compozitie alba-compozitie cacao-compozitie cappuccino. Alternam asa pana vom termina. Bagam la cuptor aproximativ 45-50 minute. Facem testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca si il pudram cu zahar.

Mai multe