Chiftele de dovlecei
Poţi impresiona cu un aperitiv delicios, dacă vei prepara această reţetă uşoară cu chiftele de dovlecei. Ne-a fost timisă de o cititoare, Bianca raluca Panazan, din Braşov.
Ingrediente
1 zucchini 1 morcov 1 ceapă mica 2 linguri de ricotta cu mărar şi boia dulce 1 ou 2 linguri de făină ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Dovlecelul -zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja. Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa o taiem cat mai marunt,amestecam cu dovlecelul si morcovul.
Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele. Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie.
Aceste chiftele de dovlecei se servesc atat calde cat si reci.
Chiftele cu orez si sos Marinara
Chiftele cu orez si sos Marinara
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.