Chifteluţe cu miez de caşcaval
2 februarie 2016
Din țară
Mulţumim pentru reţetă Sandrei Alice Cojan din comuna Braniştea! Sunt foarte gustoase!
Ingrediente
500 g carne de porc tocată 150 g caşcaval 1 ou sare piper 2 felii pâine 1 căpăţână usturoi 50 ml ulei 1 legătură pătrunjel, opţional
Mod de preparare
Faci compoziţia de chiftele din carnea tocată pe care o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine, usturoiul pisat, oul, sare, piper, după gust. Opţional, poţi adăuga şi o legătură de pătrunjel verde, tăiată fin. Caşcavalul îl tai în cuburi, 2/2 cm, apoi formezi chifteluţe şi-l introduci în mijlocul lor. Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe
hârtie absorbantă.