Compot de struguri

23 octombrie 2013   Din țară

Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Cornea Laurenţia. Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente: struguri apă zahăr

Spălăm bine strugurii şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Spălăm borcanele şi le scurgem de apă. Rupem bobiţele de pe chiorchine. Aşezăm bobiţele de struguri în borcane, adăugăm 3-4 linguri de zahăr pentru borcan (depinde cât de dulci sunt strugurii) apă cât să îi acopere. Înfiletăm bine borcanele. Într-o cratiţă mare aşezăm un prosop, adăugăm borcanele şi apa cât sa le acopere.

Fierbem aproximativ 50 de minute după care le scoatem şi le învelim într-o pătură până a doua zi.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. Mulţumim.

Mai multe