Conchiglioni umpluţi

27 octombrie 2016   Din țară

Laura Roxana Micu din Reşiţa ne-a trimis o reţetă foarte potrivită pentru cină.

Ingrediente 20 bucăţi paste conchiglioni 400 g şuncă 200 g caşcaval 100 g parmezan 250 g smântână 3-4 căţei usturoi oregano praf de chili sare piper 3-4 linguri ulei puţin unt

Mod de preparare

Pui pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Şunca tăiată cubuleţe o pui la prăjit în unt. Adaugi oregano, praf de chili, sare şi piper, după gust.

Într-o formă rezistentă, torni uleiul, apoi aşezi pastele umplute cu şuncă. Printre paste, presari usturoiul tăiat şi le acoperi cu smântână, caşcavalul şi parmezanul rase. Dai la cuptor 20 de minute sau până se rumeneşte la suprafaţă.

Mai multe