Conopidă cu brânză

8 aprilie 2014   Din țară

Carmen Nadaban din Arad ne-a trimis această reţetă. Mulţumim, Carmen! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

1 conopida medie 1 caţel usturoi 250 g brânză de vaci marar sare piper

Mod de preparare:

Conopida se desface bucaţele, se spală şi se pune la fiert 20 minute în apă cu sare. Când e gata se lasă la scurs, apoi se pisează cu furculiţa, dar nu prea tare. Se adaugă brânza de vaci, usturoiul pisat şi mărarul tocat. Se amestecă până obţinem o pastă groasă.

Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte cu pâine prăjită.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Mai multe