Fondant pentru tort
Cum să faci fondantul perfect? Gabriel Sălăgean din Lupeni te învaţă paşii pe care trebuie să-i urmezi.
Ingrediente
7 caramele marshmallow mare 1 cană zahăr pudră coloranţi artificiali în gel
Mod de preparare
Topim caramelele marshmallow mare in cuptorul cu microunde pana se topesc de tot, apoi rasturnam compozitia pe blatul de lucru unde am pus zaharul pudra.
Framantam ca pe un aluat de paine pana ce compozitia nu se mai lipeste de maini. Este gata cand apasam cu degetul si ramane gropita in pasta.
O punem apoi intr-o folie de plastic si o lasam 12 de ore sa se odihneasca in frigider,apoi o modelam in diverse forme dupa imaginatie.Se poate amesteca cu coloranti alimentari pentru a obtine mai multe culori.Se foloseste la imbracarea torturilor si decorarea dulciurilor dupa imaginatia fiecaruia.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.