Frigărui de pui asortate

11 martie 2014   Din țară

Am primit această reţetă de la Marius Ionuţ Bizadea din Neptun, Judeţul Constanţa. Mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

2 bucăţi piept de pui busuioc ienibahar condimente pentru pui tarhon 3 linguri ulei 2 căţei usturoi 1 ceapă 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 7 roşii cherry 1 bucată slăninuţă ţărănească

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl usuci în şerveţele absorbante şi îl tai cubuleţe. Înt-un vas amesteci uleiul, cu usturoiul tocat şi cu toate mirodeniile. Acoperi vasul cu folie şi laşi câteva ore, sau peste noapte, la macerat. Separat tai roşiile jumătăţi, ardeii bucăţi, la fel ceapa şi slăninuţa. Scoţi carnea din marinată şi le înfigi, intercalate, pe beţele pentru frigărui.

Le frigi pe grătarul încins ori în cuptor.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Mai multe