Fursecuri fragede
19 mai 2016
Din țară
Mulţumim Mihaelei Grigore din Suceava pentru această reţetă simplă!
Ingrediente
2 ouă 150 g zahăr pudră 150 ml ulei 250 g făină sare zahăr vanilat dulceaţă de caise pentru decor zahăr pudră, opţional
Mod de preparare
Baţi ouăle întregi cu zahărul pudră până încep să se deschidă la culoare. Adaugi uleiul treptat, amestecând încontinuu. Adaugi zahărul vanilat, sarea şi făina şi amesteci până obţii un aluat nu prea tare.
Cu ajutorul unui poş, pui fursecurile într-o tavă îmbrăcată cu hârtie de copt, cu puţin spaţiu între ele. Pe fiecare fursec pui dulceaţă. Le coci la foc potrivit, până când se rumenesc pe margini (cam 10 minute). Le scoţi din tavă când s-au răcit şi le pudrezi cu zahăr pudră (opţional).