Gogoşari în sos tomat

14 octombrie 2013   Din țară

Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Cornea Laurenţia. Mulţumim! Aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

5 kg gogoşari 1 borcan de pastă de tomate 500 g oţet 500 g ulei 500 g zahăr 5 linguri sare foi de dafin boabe de piper boabe de muştar

Mod de preparare:

Gogoşarii se curăţă de cotor şi seminţe, se spală şi se taie în sferturi. Amestecăm ingredientele şi punem pe foc. Când începe să fiarbă adăugăm gogoşarii şi lăsăm să fiarbă 3-5 minute (gogoşarii să fie acoperiţi de sos). Îi scoatem cu o paleta şi continuăm până terminăm.

Aşezăm gogoşarii în borcane spălate şi sterilizate, adăugăm sosul cald, capsăm borcanele şi acoperim până a doua zi.

Mai multe