Gogoşi cu flori de salcâm
Îi mulţumim domnului Daniel Bertoni Albert, din Focşani, Vrancea, pentru aceste delicioase gogoşi cu flori de salcâm.
Ingrediente
4 ouă 4 linguri zahăr pudră 300 ml lapte 4 linguri ulei 1 esenţă vanilie un vârf de cuţit cu bicarbonat de sodiu stins în zeamă de lămâie făină flori de salcâm
Mod de preparare
Baţi bine ouăle cu zahărul apoi adaugi restul ingredientelor şi amesteci bine, să obţii un aluat ca de clătite, dar un pic mai gros. Speli bine florile de salcâm, apoi le laşi să se scurgă de apă. Iei câte o floare, o treci prin aluat apoi o prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi. Când gogoşile sunt gata, le scoţi pe hârtie absorbantă. Le pudrezi cu zahăr.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.