Melcişori cu aromă de pizza

8 martie 2017   Din țară

Doamna Petria Florescu din Călineştii de Jos ştie cum să facă cei mai buni melcişori cu aromă de pizza.

Ai nevoie de

1 aluat foitaj

200 ml sos de roşii

150 g caşcaval ras

50 g şuncă presată

2 cârnaţi

100 g ciuperci

200 g ardei gras roşu

2 linguri ulei

oregano

busuioc

4 roşii potrivite

 Cum se prepară

Dezgheţi foitajul şi îl întinzi pe o planşetă presărată cu făină. Îl ungi pe toată suprafaţa cu sosul de roşii şi cu uleiul. Tai şunca solzişori, cârnaţii şi roşiile rondele, iar ardeiul fâşii, apoi le presari peste aluat. La final, adaugi caşcavalul. Rulezi strâns, tai rondele de 2 cm, le aşezi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul încins 8-10 minute.

Mai multe