Pateuri cu brânză

18 iulie 2016   Din țară

Îi mulţumim Ioanei Dorina Dascălu din Drobeta Turnu Severin pentru această reţetă la care de mult timp poftim.

Ingrediente 300 g brânză de vacă 300 g foi de plăcintă 50 g ulei 4 ouă apă minerală

Mod de preparare

Dai brânza pe răzătoarea mare, adaugi ouăle, două foi rupte în bucăţi mici şi amesteci totul până se leagă. Ungi foaia de plăcintă cu ulei, adaugi câte două linguri de compoziţie, o întinzi pe toată foaia şi o împătureşti în şase. Aşa procedezi cu fiecare foaie până le termini pe toate.

Aşezi pateurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei, le stropeşti cu apă minerală şi le introduci în cuptorul preîncălzit. Din când în când le mai stropeşti cu apă minerală, după care le laşi să se rumenească. Le serveşti calde.

Mai multe