Pui mănăstiresc
Este atât de bună încât te vei linge pe degete după ce vei încerca reţeta de pui mănăstiresc a doamnei Ioana Ungureanu.
De ce ai nevoie pentru pui mănăstiresc
4 pulpe de pui 1 ceapa 500 g ciuperci 3 oua 400 gr smantana 1 jumatate legatura mara o jumatate legatura patrunjel sare piper boia Cum se prepară pui mănăstiresc
Punem pulpele curatite si taiate pe jumatate in putin ulei sa se prajeasca putin si apoi punem 500 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba o ora. Acum punem si condimente peste pui. Intre timp, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei si o calim pana se inmoaie. Punem ciupercile taiate lamele peste si lasam pana ciupercile lasa apa si se calesc putin. Smantana o batem cu cele 3 oua si punem si verdeata tocata marunt.
Intr-un vas yena sau o tava vom ansambla preparatul. Punem bucatile de pui, ciupercile, iar deasupra vom turna sosul de smantana cu ou. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra