Reţeta zilei de vineri. Hribi uscaţi cu usturoi
16 septembrie 2016
Din țară
Între autorii de cărţi de bucate din zilele noastre, Maria Cristea Şoimu se remarcă prin tenacitatea cu care caută, încă, în cuhniile ţărăneşti, reţetele vechi ale neamului. Aşa am întâlnit-o cu mai mult de un deceniu în urmă, aşa o regăsesc la toate revederile noastre de peste an, de fiecare dată îmbiindu-mă cu o nouă reţetă... veche, potrivită anotimpului, chiar zilei în care ne aflăm. Fiindcă azi e vineri şi e iarnă, o reţetă de post, cu hribi uscaţi, se cuvine a pune în tingire...
Ai trebuinţă de: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sare
Cum se prepară?
Află reţeta de pe pagina ANTENA SATELOR.RO