Ruladă cu omletă şi crenvurşti
Mulţumim Laurenţiei Cornea din satul Gherăeşti, judeţul Neamţ pentru această reţetă delicioasă.
Ingrediente
1/2 pachet foi de placinta 6 oua sare fluierar marar 6 crenvursti 1 ceapa rosie 1 ardei rosu in otet
Mod de preparare
Batem ouale cu putina sare si piper, adaugam ardeiul, ceapa, mararul si amestecam. Intr-o tigaie adaugam putin ulei si prajim omleta. Scoatem omleta pe un tocator si adaugam caşcaval ras, crenvursti si rulam cu grija. Foile de placinta (dezghetate) le ungem cu ulei si adaugam omleta si rulam cu grija. Asezam în tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cascaval ras deasupra barajului si la cuptorul incalzit cca 30 min.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.