Ruladă de pişcoturi
De ce ai nevoie pentru ruladă cu pişcoturi
20 de pişcoturi
200 ml lapte
1 plic budincă de vanilie
50 g zahăr
400 ml lapte
2 banane
frişcă, pentru decor
Cum se prepară rulada cu pişcoturi
Întinzi pe masă o folie alimentară şi aşezi pe ea pişcoturile, pe două rânduri, înmuiate în cei 200 ml de lapte.
Pui la fiert jumătate din cantitatea de lapte rămasă, iar cealaltă jumătate o amesteci cu budinca de vanilie, apoi o răstorni, în fir subţire, în laptele de pe foc. Omogenizezi până când este bine legată şi încorporezi zahărul. O laşi puţin la răcit şi o întinzi uşor peste pişcoturi, apoi aşezi bananele fără coajă. Rulezi uşor folia ca să obţii un rulou, mai poţi pune încă o folie ca să o poţi strânge puţin şi o dai la rece câteva ore. O serveşti decorată cu frişcă.