Ruladă de pui

9 iunie 2017   Din țară

Îi mulţumim doamnei Ungureanu Ioana, din Slatina, judeţul Olt, pentru această delicioasă ruladă de pui.

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui 1 ceapa medie 1 ardei gras roşu 100 gr ciuperci din conservă 50 g caşcaval ras 3 linguri ulei sare piper pesmet 3 ouă fulgi de porumb mărunţiţi

Mod de preparare

Tai bucăţile de pui astfel încât să obţii fâşii bune de rulat. Le baţi pe fiecare cu ciocanul de şniţele ca să le subţiezi. Le condimentezi cu sare şi piper.

Ceapa o toci mărunt şi o căleşti în ulei, apoi adaugi ciupercile şi ardeiul tăiat cubuleţe. Mai laşi 2-3 minute pe foc, să se întrepătrundă aromele.

Pe fiecare piept de pui presari caşcaval ras, amestec de ciuperci şi iar caşcaval ras. Rulezi şi dai fiecare rulou prin ou, pesmet, iar prin ou, apoi prin fulgi de porumb.

Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncalzit, 40 minute sau până când ruladele sunt pătrunse bine.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Mai multe