Salată în straturi

29 ianuarie 2014   Din țară

Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Carolina Andreea. Mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

6 cartofi 4 ouă 100 g brânză (telemea) 6 linguri maioneză pătrunjel

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi pui la fiert în apă rece cu sare. După ce s-au fiert îi tai cubuleţe. Fierbi ouăle timp de 10 minute, apoi le treci sub jet de apă rece, pentru a curăţa mai uşor coaja. Le toci cubuleţe, ca pe cartofi. Dai brânza prin răzătoarea mare sau o tai fâşii. Într-un bol îmbrăcat în folie de plastic pui un strat de maioneză, unul de ouă, unul de brânză şi termini cu un strat de cartofi. Dai la frigider până în momentul servirii. Răstorni cu grijă salata pe o farfurie, îndepărtezi folia şi ornezi cu pătrunjel.

Mai multe