Spaghete cu spanac şi smântână

16 mai 2014   Din țară

Ilie Sandru din Caransebeş ne-a trimis această reţetă pe care ar trebui s-o încercaţi şi voi. Mulţumim pentru reţetă.

Şi tu ne poţi trimite reţeta ta preferată însoţită de o fotografie pe adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

1 bucată ceapa 3 căţei usturoi piper macinat 1 pungă spaghete 1 jumatate pungă spanac 100 gă unt 100 ml smântână 1 ou câteva roşii cherry pentru ornament verdeaţă pentru decor

Mod de preparare:

Spanacul se lasă la decongelat. Punem spaghetele la fiert cu puţină sare, lăsăm să fiarba 8-10 minute după care se scot şi le punem într-o sită trecute pe sub un jet de apă.

Curăţăm ceapa şi apoi o tocăm, punem untul la topit într-un tuci, apoi ceapa se să călească. Când este făcută luăm de pe foc.

Spanacul, smântâna, oul, usturoiul se pun peste ceapă iar cu ajutorul unui blender facem un sos. Potrivim cu sare şi piper, iar apoi se pune peste spaghete sosul obţinut. Aşezăm pe farfurie sau platou. Deasupra punem roşiile trase la tigaie şi mărarul peste.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Mai multe