Supă de pui cu tăiţei de casă. Reţetă moldovenească
12 mai 2015
Din țară
Tăiţeii de casă vor da un gust aparte supelor şi ciorbelor. Iată cât de simplu este să prepari o supă de pui cu tăiţei de casă după reţeta moldovenească.
De ce ai nevoie pentru supa de pui cu tăiţei de casă după reţeta moldovenească
1 piept de pui cu os
1 morcov
1 ceapă
2 mâini tăiţei de casă
4 linguri pastă de tomate
Sare
Pătrunjel
Cum prepari supa de pui cu tăiţei de casă după reţeta moldovenească
Dai un clocot la carne, după care arunci apa şi o pui din nou la fiert cu un praf de sare. Când este gata, o scoţi şi o dezosezi. Pui în supă legumele tocate şi le laşi să fiarbă, când sunt aproape fierte adaugi pasta de tomate şi tăiţeii. Pui în supă carnea de pui ruptă bucăţi, iar înainte să serveşti presari pătrunjel tocat.