Tartă cu spanac şi brânză
15 decembrie 2017
Din țară
Îi mulţumim lui Filip Alexandru pentru această reţetă.
Ingrediente
Pentru aluat 250 gr faina 1/2 plic praf de copt 1 ou 100 gr. unt 150 ml.smantana 1 praf de sare
1/2 kg spanac
300 gr branza de capra
3 oua
150-200 ml smantana
1/2 legatura de marar
ceapa verde
Mod de preparare
Se framanta aluatul si se lasa la frigider minim ½ ora dupa care se intinde o foaie si se pune intr-o tava de tarta unsa cu unt.Se bat ouale bine si se amesteca cu smantana se adauga spanacul ,ceapa toccata rondele si mararul tocat marunt.Se pune in aceasta compozitie jumatate din cantitatea de branza se omogenizeazatotul amestecand usor.Se umple forma cu acest amestec si se aseaza deasupra restul branzei taiata cubulete.Se da tarta la cuptor pt 25 de minute la 180 grade.