Tartă sărată

9 februarie 2014   Din țară

Cititoarea noastră, Simona Bic, ne-a trimis această reţetă de tartă aperitiv. Mulţumim pentru reţetă. Şi voi ne puteţi scrie la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

un pachet de foietaj 3 ardei graşi (roşii şi galbeni) 2 cepe 2 ouă 350 g brânză de burduf

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa şi ardeiul, separat se amestecă brânza sfărmată cu un ou din cele două apoi. Apoi se pune ceapa şi ardeiul care au fost calite în prealabil. Se întinde compoziţia obţinută în aluatul de foietaj şi se impachetează după preferinţe. Se unge tarta deasura cu oul rămas şi se dă la cuptor pentru 35 - 40 de minute (depinde de cuptor) până se rumeneşte uşor.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora.

Mai multe