Tort aperitiv
Mulţumim Adrianei Deca pentru această reţetă pe care ne-a trimis-o la redacţie!
Ingrediente
-5 oua -150 ml lapte -50 ml ulei -Sare,piper -1 lingurita praf de copt -200 gr sunca -150 gr masline -200 gr cascaval ras Pt décor: -200 grame sunca - 2 rosii -200 gr salam -masline, -ardei gras fasii, -verdeata.
Mod de preparare
Se bat ouale impreuna cu laptele se adauga cascavalul si condimentele si se amesteca bine.Se adauga faina amestecata cu praful de copt si restul ingredintelor si se omogenizeaza bine. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda unsa si tapetata si se coace la cuptorul preincalzit 30-35 min pana trece testul scobitorii. Se scoate tortul se lasa la racit si se taie pe jumatate. Se aseaza jumatate de tort pe o farfurie se unge cu crema de branza (poate fi cu fiferite combinatii) se aseaza cealalta jumatate si se unge tot tortul inclusive peretii exterior cu crema de branza. Se decoreaza cu diferite ingrediente dupa imaginatie.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.