Tort cu fructe

9 decembrie 2014   Din țară

Suntem foarte bucuroşi atunci când cititorii noştri ne trimit reţetele pe care ei le încearcă acasă. Tincuţa Elena Coman din Bucureşti este unul dintre ei, iar noia stăzi, vă propunem reţeta ei.

Ingrediente

250 g pişcoturi 150 g brânză de vaci 150 g zahăr pudră esenţă de vanilie 200 ml frişcă 500 g iaurt 2 plicuri gelatină compot de piersici 250 ml suc de fructe

Mod de preparare

Tapetezi o formă de tort cu marginile detaşabile cu pişcoturi înmuiate în compot de piersici. Aşezi pişcoturi şi pe fundul tăvii. Pui gelatina la hidratat în 200 ml suc de fructe, apoi o laşi la foc mic. Iei vasul de pe foc înainte să înceapă să fiarbă.

Amesteci brânza cu zahărul pudră, adaugi esenţa de vanilie, iaurtul, gelatina şi frişca bătută tare. Pui în compoziţie şi fructele din compot tăiate cubuleţe, după care o torni peste pişcoturile din tavă. Aşezi deasupra compoziţiei un rând de pişcoturi înmuiate în suc de fructe. Dai tava la rece peste noapte.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Mai multe