Trufe de ciocolată
11 februarie 2015
Din țară
Suntem foarte mândri de cititorii noştri care se întrec în a ne trimite reţete care mai de care mai delicioase. E şi cazul Valentinei Gănescu care ne-a trimis o delicioasă reţetă de trufe de ciocolată.
Cum se face?
E foarte simplu: se freacă două gălbenuşuri cu 250 grame zahăr pudră, până se albesc şi se fac ca o cremă. Se adaugă 250 grame de nuci fin măcinate şi 4 batoane de ciocolată rasă. Se fac biluţe cât o nucă şi se dau prin ciocolata granulată sau nucă de cocos.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.
Tartă cu mere, săracă în potasiu
Tartă cu mere, săracă în potasiu
Tartă cu dovleac şi ciocolată albă