Antricot de vită la grătar, aromatizat cu rozmarin

14 februarie 2020   Felul principal

Vita la grătar este un preparat care merită consumat periodic, întrucât această care are numeroase proteine benefice pentru organism. Se găteşte pe grătarul încins, iar gustul de rozmarin îi va completa savoarea. Ai grijă să rămână suculentă pentru un plus de satisfacţie culinară.

Ingrediente pentru antricot de vită la grătar, aromatizat cu rozmarin

  • 4 felii antricot de vită
  • creguţe de rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare antricot de vită la grătar, aromatizat cu rozmarin

Antricotul de vită trebuie asezonat cu sare şi piper şi lăsat câteva minute să-şi ia aromele. Pe grătarul încins se pune carnea şi se lasă aproximativ 20 de minute, pe ambele părţi. Când începe să fie gata, se adaugă creguţe de rozmarin. Este important ca friptura să fie suculetă şi să se întrepătrundă aroma de rozmarin proaspăt.

Când este rumenă, vita se scoate şi se serveşte imediat cu garniture preferată. În funţie de preferinţe, carnea se poate găti în sânge sau mediu.

Poftă bună!

Mai multe