Chifteluţe la cuptor
8 octombrie 2019
Felul principal
Delicioasele chifteluţe pot fi şi mai sănătoase dacă în loc să le prăjeşti în ulei, în tigaie, le coci în tavă, la cuptor. Îţi prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte simplu de preparat, astfel încât chifteluţele să devină un deliciu de servi la prânz. Le poţi garnisi cu paste şi sos roşu ori cu orez brun.
Ingrediente Chifteluţe la cuptor
- 500 g carne tocată (porc şi vită)
- 2 felii de pâine
- ¼ cană de lapte
- 1 ceapă
- 1 ou
- făină
- pătrunjel
- sare
- sos de roşii (opţioanal)
Citeşte şi: Cum să combaţi colesterolul mărit: 3 reţete delicioase
Cum să combaţi colesterolul mărit: 3 reţete delicioase
Mod de preparare Chifteluţe la cuptor
Poftă bună!