Ciuperci umplute cu legume, la cuptor
30 martie 2020
Felul principal
N-ai dispoziţia necesară să petreci mult timp în bucătărie? Atunci reţeta de ciuperci umplute cu legume, la cuptor, este ideală pentru tine. Se prepară uşor şi gustul te va cuceri de la prima înghiţitură.
Ingrediente Ciuperci umplute cu legume, la cuptor
- 500 g ciuperci mari
- 1 ceapă roşie
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras verde
- sare şi piper
- ulei de măsline
- pătrunjel sau mărar
Mod de preparare Ciuperci umplute cu legume, la cuptor
Spală bine legumele şi taie-le mărunt. Ciupercile se curăţă şi se spală şi ele. Codiţele se pot toca şi adăuga în amestecul de legume, după preferinţe. Toacă mărarul sau pătrunejlul mărunt şi amestecă-l în legume.
Umple ciupercile cu legume şi aşează-le într-o tavă, pe o hârtie de copt, Picură în fiecare ciupercă puţin ulei de măsline.
Lasă la copt aproximativ 20 de minute. Ciupercile se servesc calde.
Poftă bună!