Ciuperci umplute cu quinoa şi cartofi dulci

18 martie 2020   Felul principal

Această reţetă nu este doar recomandată persoanelor care vor să slăbească, ci şi celor care şi-au propus să mănânce sănătos.

Ciuperci umplute cu quinoa şi cartofi dulci - ingrediente necesare:

- 10 ciuperci mari - cinci cartofi - 350 de grame de quinoa - ulei de măsline - sare şi piper, după gust

Ciuperci umplute cu quinoa şi cartofi dulci - mod de preparare:

Curăţă şi spală cartofii, iar apoi taie-i sub formă de cubuleţe. Pune-i într-o tavă şi lasă-i la copt pentru 40 de minute.

Între timp, fierbe quinoa.

Arunci când cartofii au fiert şi poţi să-i pătrunzi cu furculiţa, amestecă-i cu quinoa, condimentează cu sare şi piper după gust.

Spală ciupercile, curăţă-le de codiţe, iar apoi stropeşte-le cu ulei de măsline.

Pune-le în tavă, adaugă compoziţia de cartofi şi quinoa şi lasă la cuptor pentru 30 de minute.

Poftă bună. 

Sursa foto: https://minimalistbaker.com/

https://minimalistbaker.com/

Mai multe