Coşuleţe cu caşcaval

16 aprilie 2013   Felul principal

Ingrediente: 8 ciuperci champignon mari, 1 ceapă, 2 linguri ulei de măsline, 2 căţei usturoi, 250g piept de pui, 150g caşcaval ras, sare, piper, 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 40min Dificultate: mică

Speli pieptul şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare, apoi îl toci mărunt. Speli ciupercile sub jet de apă rece, îndepărtezi p cioruşele şi le toci mărunt. Căleşti ceapa tocată mărunt în ulei, adaugi picioruşele, usturoiul pisat, carnea de pui, pătrunjelul tocat, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi pe foc mic câteva minute.

Aşezi ciupercile într-o tavă unsă cu ulei, le umpli cu compoziţia de pui, presari caşcavalul ras deasupra şi le coci în cuptorul încins, la foc potrivit circa 30 minute.

Mai multe