Degeţele din piept de pui la cuptor
Uită de orice tip de mâncare de la fast-food şi încearcă această reţetă de degeţele din piept de pui la cuptor. Nu ai nevoie de ulei şi nici nu vei prăji preparatul, căci se prepară simplu, la cuptor. Crusta crocanta şi puiul aromat îţi vor desfăta papilele gustative. E simplu de făcut şi gustul este desăvârşit. Ce zici, încerci reţeta în acest weekend?
Ingrediente Degeţele din piept de pui la cuptor
- 1/4 ceaşcă făină
- 100 g pesmet
- 1 ou
- 1/2 cana parmezan ras
- 1 piept de pui, tăiat fâşii
- Sosul preferat (maioneză, usturoi, ketchup)
Mod de preparare Degeţele din piept de pui la cuptor
Într-un vas înalt bateţi oul, amestecaţi parmezanul şi făina, asezonaţi cu sare şi treceţi bucăţile de pui prin acest amestec. Daţi apoi prin pesmet. Încălziţi cuptorul la 200° C. Într-o tavă mare, puneţi hârtie de copt şi aşezaţi bucărţile de pui. Coaceţi 15 până la 20 de minute, întorcând o dată, până când puiul nu mai este roz în centru şi crusta este maro aurie.
Se serveşte cu sosul preferat.
Poftă bună!