Ghiveci de legume cu rozmarin şi busuioc
9 martie 2020
Felul principal
Un ghiveci de legume aromat şi plin de vitamine? Da, le găseşti pe toate în această reţetă. Gustul de legume, asezonat cu rozmarin şi busuioc îi oferă o savoare aparte. Încearcă şi tu!
Ingrediente pentru Ghiveci de legume cu rozmarin şi busuioc
- 100 ml supă de legume
- 100 g boabe mazăre
- 2 ardei graşi
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 3 roşii
- ulei
- rozmarin
- busuioc
- sare şi piper
Mod de preparare Ghiveci de legume cu rozmarin şi busuioc
Legumele se spală bine şi se scurg. Într-o tigaie, pune câteva linguri de ulei şi căleşte ceapa, morcovul, ardeiul şi roşiile decojite. Le puteţi tăia cât de mari doriţi, în funcţie de preferinţe.
Când legumele încep să se înmoaie, se adaugă mazărea prefiartă din borcan şi scursă bine în prealabil. Adaugă puţin busuioc şi rozmarin, pentru a aroma preparatul. Lasă să dea în clocot şi pune supa de legume. Lasă la fiert timp de 30 de minute.
Ghiveciul poate fi servit cu verdeaţă proaspătă.
Poftă bună!